Russische vrouwen – dating tips

Russische vrouwen: Dating advies

    1. De Russische vrouwen die je op het internet ziet bestaan ​echt ​en hun verwachtingen zijn veel groter dan alleen het hebben van een penvriend. De moeilijkheid ligt in het vinden van een agentschap dat gerenommeerd is.
    1. Russische vrouwen op het internet zijn jong en mooi. Hun cultuur verwacht dat ze trouwen op jonge leeftijd.
    1. Ja sommige Russische vrouwen zijn wanhopig om Rusland te verlaten. De meeste niet. Russische vrouwen zijn zeer intelligent en zullen niet met je trouwen, tenzij zij zich op hun gemak en veilig voelen in hun keuze.
    1. Als je trouwt met een vrouw voor haar lichaam, wees niet verbaasd als zij trouwt u voor uw geld.
    1. vrouwen uit RuslandHoud altijd rekening met de bredere impact van dit proces. Trouwen met een vrouw uit Rusland is geen licht stap. U moet om jezelf te presenteren, je ware kant laten zien. Als ze aankomt in uw land, zal haar leven voorgoed veranderen. Ze kan nooit meer teruggaan voor stigmatisering en in vele opzichten, een dergelijke scheiding zal dezelfde emotionele impact als een echtscheiding.
    1. Het is zeer aan te raden om je aan te melden bij een ​​e-groups of een forum ontworpen voor mannen op zoek naar een Russische vrouw: u zult in staat zijn om advies te ontvangen over elk onderwerp, uit de eerste hand.
    1. U hoeft geen ​​miljonair te zijn om een ​​Russische vrouw te trouwen.
    1. Het algemeen leeftijdsverschil tussen gemengde koppels is ongeveer 10 jaar. Echter, hoe meer charmant en charismatisch je bent, zal het Russisch meisje uw leeftijd minder belangrijk vinden.
    1. Landen die Russische vrouwen het meest in geïnteresseerd zijn: West-Europa, de VS, Canada en Australië. Velen van hen zullen ook rekening houden met Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Korea, Zuid-Afrika, Mexico, Argentinië, en andere christelijke landen.
    1. De belangrijkste anti-scam advies: stuur NOOIT geld naar iemand die je niet persoonlijk ontmoet hebt.
    1. Wordt niet te snel verliefd: 3 tot 5 brieven of contacten zijn zeker niet genoeg om te zien of u voldoet aan deze Russische dame.
    1. De meeste betrouwbare plaatsen om te zoeken naar een Russische vrouw zijn gespecialiseerde Russische dating agentschappen gevestigd in het westen: ze screenen hun leden en geven contactinformatie van de vrouwen (post-en e-mailadressen, telefoonnummers, enz.). Deze agentschappen worden uitgevoerd door professionele managementteams.
    1. De meeste gespecialiseerde Russische dating agentschappen zullen u voorzien van een mogelijkheid om hun databases te doorzoeken.
    1. Beslis welk type vrouw je zoekt: leeftijd, uiterlijk, onderwijs, kinderen, persoonlijke eigenschappen en interesses, enz. Schrijf het op.
    1. Bij het zoeken door de profielen, controleer alle punten, zowel positieve als negatieve. Geef niet toe aan de verleiding van het schrijven aan iemand die niet is wat je zoekt: vergeet niet, ga je met deze persoon leven voor de rest van je leven.
    1. Als u woont in een kleine stad of dorp, probeer dan weg te blijven van Russische meisjes uit de hoofdsteden (Moskou, St. Petersburg, Kiev, Minsk): vrouwen uit die steden zullen moeite hebben zich aan te passen aan het leven in een kleine stad of dorp.
    1. Het schrijven van uw eerste brief: is het aanvaardbaar om dezelfde brief naar alle vrouwen te sturen, maar je zult veel betere resultaten hebben als de brief op maat gemaakt is voor een bepaalde vrouw.
    1. Probeer niet om seksuele toespelingen te maken in je eerste brieven (voor persoonlijk gesprek). Het is niet geschikt voor Russische vrouwen om te spreken over seks in hun eerste brieven met jou. Nadat u denkt dat u haar goed genoeg kent, kunt u het onderwerp opwerpen.
    1. Als u een software-vertaler gebruikt, vergeet niet om je brieven zo kort en eenvoudig mogelijk te houden. Software vertalers werken met script erkenning en begrijpen niet de werkelijke betekenis van de verzamelde woorden. Dus als hou je brieven zo kort en eenvoudig mogelijk.
    1. Wanneer u denkt dat de Russische of Oekraïense vrouw zich comfortabel voelt met u, vraag dan om haar telefoonnummer en de beste tijd om te bellen. Praat gedurende 10-15 minuten (indien het gesprek langer duurt, zal het moeilijk voor haar worden om zich te concentreren), en spreek zeer langzaam en in eenvoudige zinnen. Vergeet niet, het is moeilijker om te begrijpen van een persoon via de telefoon dan van aangezicht tot aangezicht.
    1. Vergeet niet om je Russische vrouw van harte te feliciteren met haar verjaardag, Nieuwjaar, Valentijnsdag en de Russische Vrouwendag (8 maart).
    1. Als uw partner toegang heeft tot internet – Chat, instant messenger en videoconferenties zijn goede manieren om elkaar beter te leren kennen. Leg uit haar hoe ze te gebruiken en ze zullen blij zijn om met je praten “in real time”.
    1. Als je je realiseert dat sommige vrouwen niet zijn wat je zoekt, moet je hen vertellen over dat je gaat stoppen met de correspondentie. Niet verdwijnen zonder kennisgeving! Het is zeer hartverscheurend voor een vrouw, en zij zullen zich afvragen voor een lange tijd wat er met je gebeurd is, zich zorgen maken over je. Als je gestart bent correspondentie, moet je steeds de correspondentie fatsoenlijk beëindigen. Bedenk hoe jij je zou voelen in haar schoenen.
    1. Hoewel er zijn vele Russische vrouwen die serieus voor het huwelijk op zoek op het internet, er zijn mensen die jong zijn en op zoek naar een vriend. Het zal een goed idee zijn om je intenties van tevoren aan te geven. Als ze gewoon op zoek naar een vriend, kan het een goed idee om meer te weten over de Russische van haar of gewoon verder gaan.
    1. Russische bruidenNatuurlijk willen alle vrouwen, mannen die voldoen aan: intelligente, goed opgeleide, vriendelijke, betrouwbare, fatsoenlijk, eerlijk, goed uitziende, fysiek fit, geïnteresseerd in sport, lief voor kinderen en dieren, zelfs getemperd, financieel veilig, het ruim hebben en een goed gevoel voor humor 🙂 Je hebt een visum nodig om Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland te bezoeken. Als u in een hotel verblijft, zullen zij u voorzien van een uitnodiging. Als u verblijft in het huis van de vrouw, moet ze u een persoonlijke uitnodiging sturen.
    1. Als je haar uitnodigt om u te bezoeken, kan ze de plek zien waar ze gaan wonen. Het is ook gemakkelijker voor u, maar het kan een probleem creëren voor haar : het is niet altijd gemakkelijk om een ​​visum te ontvangen voor de meeste West-Europese landen.
    1. Bij een bezoek aan een Russische vrouw bij haar thuis, breng altijd cadeautjes voor haar en haar familie mee: parfum of iets van goud voor de dames, sterke dranken, wijn, champagne voor mannen, elektronisch speelgoed voor de kinderen. Volgens de Russische tradities, wordt een gast verwacht om cadeautjes te brengen, en het is onbeleefd niets te brengen. Die cadeautjes moeten worden gebracht uit het buitenland.
    1. Vraag uw vrouw u te laten kennismaken met haar familie en vrienden. Als ze niet wil dat je haar familie te ontmoeten, is dat een teken dat ze niet echt geïnteresseerd in je.
    1. Als je denkt dat je de juiste Russin ontmoet hebt en wil met haar trouwen, op de juiste manier is afhankelijk van het land. De meeste landen hebben speciale visum: verloofde of echtgenoot visa. Die visums zijn speciaal ontworpen om met een vreemdeling te trouwen.

Eén reactie

  1. Voelt u zich aangetrokken tot vrouwen uit Rusland ? Dan is het internet de makkelijkste weg om een Russische dame te ontmoeten. Niet alleen in Nederland en België wordt online dating populairder, ook in Rusland en Oekraïne is dit het geval. Steeds meer Russische vrouwen weten hierdoor hun weg naar de populaire datingwebsites te vinden.

Reageren is niet mogelijk